Kuluttajat käyttöehdot

Käyttöehdot

Voimassa 1.3.2017 alkaen.
Ale.fi-verkkokaupan sopimus-, tilaus- ja toimitusehdot.Yleistä

Nämä sopimusehdot sisältävät Ale-verkkokaupan (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Ale.fi-verkkokaupan (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta asiakasyritys (jäljempänä ”Asiakas”) hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Ale.fi , PL 23, 70101 KUOPIO. Y-tunnus 2170110-5.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle.

Palvelun tarjoaja pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan ilmoituksetta. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin sopimusehtoihin.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Asiakkaan antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite, sukupuoli, käyttäjätunnus ja salasana.

Palvelun tarjoaja ei luovuta tietoja ulkopuolisille.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Asiakasta koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Asiakas on toiminut lain tai hyvän tavan vastaisesti.

Asiakkaalla on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.
 

Toimitusaika

Toimitusaika on 3-10 arkipäivää kuljetuksen nopeudesta riippuen. Mikäli tilattu tuote on loppunut varastostamme tai toimitusaika viivästyy, otamme asiakkaaseen yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Toimitustapa

Tuotteet toimitetaan Postin SmartPOST automaattiin, pienet postiluukkuun/-laatikkoon sopivat tuotteet toimitetaan kotiovelle. Vastaanottaja saa tiedon saapuneesta lähetyksestä tekstiviestillä, mikäli hän on antanut puhelinnumeronsa tilausta tehdessään. Toimituskulut veloitetaan asiakkaalta tilauksen teon yhteydessä. Toimituskulu on pienissä kirjeeseen sopivissa tuotteissa 3,90 € ja suurissa paketeissa 9,90 €. Suuret paketit toimitetaan SmartPOST-pisteeseen.

Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä verkkomaksulla.

Palautukset

Verkkokaupan alennustuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Huom!

Ilma-aseiden ja jousiaseiden tilaajan täytyy olla 18 vuotta täyttänyt.
 

 

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste. Laadittu 6.9.2010

1. Rekisterinpitäjä

Findora Oy
PL 21
00211 HELSINKI
Y-tunnus 2170110-5
+358 (0)200 10020
info@ale.fi
www.ale.fi

2. Rekisterin nimi

Findora Oy:n Ale.fi-palvelun asiakasrekisteri.

3. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Ale.fi-palvelun asiakasrekisterin ylläpitäminen, asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää Suomen Nettikaupan toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Suomen Nettikaupan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

4. Rekisterin tietosisältö

Pakollisia tietoja ovat etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite, sukupuoli, käyttäjätunnus ja salasana.

5. Rekisterin suojauksen periaatteet

A. Manuaalinen aineisto
Rekisteriin ei sisälly manuaalista aineistoa.

B. ATK:lle talletetut tiedot
Asianomaisilla on pääsy vain omiin tietoihin ja niiden ylläpitoon, rekisterin ylläpitäjällä koko rekisteriin. Pääsy ylläpitoon on suojattu tunnuksen ja salasanan avulla.

6. Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26§:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteeseen:

Suomen Nettikauppa / Lakipalvelut
PL 23
70101 Kuopio
info@ale.fi