Toimitusehdot

Toimitusaika

Toimitusaika on 3-10 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on loppunut varastostamme tai toimitusaika viivästyy, otamme asiakkaaseen yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Toimitamme tilaukset ainoastaan Suomeen.

Toimitustapa

Lähetämme tilaukset Smartpostiin. Mikäli haluat valita mihin Smartpost-toimipisteeseen lähetys toimitetaan, ilmoita se tilauksen lisätiedot-kentässä

Poikkeustapauksessa tilaus saatetaan toimittaa myös postin välityksellä esimerkiksi silloin, mikäli tilaus on niin pieni ja kevyt että mahtuu kirjeeseen.

Maksutavat

Maksu laskulla. Lasku lähetetään tilaajalle sähköpostitse ja kun suoritus näkyy ALE.FI:ssä, tuotteet lähetetään asiakkaalle.


Palautukset

Verkkokaupan alennustuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin. 14 päivän palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita tai viallisia tuotteita. Kaikista palautuksen kustannuksista vastaa asiakas, EuroNetillä ei ole käytössä maksutonta asiakaspalautusta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen tai väärin toimitettu tuote vaihdetaan oikeaan.

Mikäli lähetys palautuu siitä syystä, että asiakas ei nouda pakettia, maksua ei palauteta. Mikäli asiakas haluaa tilauksen lähetettäväksi uudelleen, asiakkaalta veloitetaan postimaksut toteutuneen mukaan.

Huom!

Ilma-aseiden ja jousiaseiden tilaajan täytyy olla 18 vuotta täyttänyt.

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteista tai tilauksista, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@ale.fi tai ottaa yhteyttä palautelomakkeen kautta.